rolstoel

home
Als alles draait om een goede rolstoel

rolstoel
Elektrische rolstoelen handbewogen rolstoel, zelfrijder, sportrolstoel, douchestoel, toiletstoel scootmobielen aanpassingen voor rolstoelen woningaanpassingen voor rolstoelen vervoersoplossingen voor rolstoelen en scootmobiels info over deze site
De rolstoel.org markt: Aangepaste huizen en Aangepaste auto`s
+++ nieuws-flash +++ Bekijk hier het rolstoel.org nieuws! +++nieuws-flash +++

Welkom op Rolstoel.org!

Heb jij dat nu ook? Je rolstoel is aan vervanging toe en je weet niet welk merk je moet nemen. Elk merk heeft zo zijn voordelen en nadelen. Maar wat voor de één een nadeel is, is voor de ander juist een positieve eigenschap. Uiteindelijk ben jij zelf ervaringsdeskundige als het gaat om jouw rolstoel.

Deze website kan u helpen bij het maken van uw keuze!

Nu is er ook een mobiele versie van rolstoel.org voor Android tablets en smartphones: en voor Apple`s iOS (iPad/iPhone/iPod touch):

Over APP`s gesproken... Voor Android smartphones is er nu een hele handige APP beschikbaar waarmee je een stil alarm kunt verzenden. Naar een vooraf in te stellen nummer wordt een SMS verzonden met daarin een link naar Google Maps waarop met een bepaalde nauwkeurigheid te zien is vanuit welke locatie het alarm verzonden is. Handig voor buitendienst medewerkers, maar ook mensen die wel eens op een onopvallende manier hulp in willen schakelen......:

Home (c)2004-2017 Teunissen Enabling