rolstoel

home
Als alles draait om een goede rolstoel

rolstoel
Elektrische rolstoelen handbewogen rolstoel, zelfrijder, sportrolstoel, douchestoel, toiletstoel scootmobielen aanpassingen voor rolstoelen woningaanpassingen voor rolstoelen vervoersoplossingen voor rolstoelen en scootmobiels info over deze site
De rolstoel.org markt: Aangepaste huizen en Aangepaste auto`s
+++ nieuws-flash +++ Bekijk hier het rolstoel.org nieuws! +++nieuws-flash +++

Merk RTD Het Dorp
Type Gewa
Website
Soort Wonen
Kenmerk omgevings-bediening
OpmerkingenDe basis van het GEWA infra-link systeem bestaat uit een aantal infra-rood zenders. De verschillende handzenders met elk specifieke eigenschappen geven de gebruiker de mogelijkheid om de verschillende apparatuur in zijn/haar woonomgeving te bedienen. Of het nu gaat om enkele lampen of een intercomvoorziening.
Het Infra-Link systeem maakt gebruik van infrarood.
Er zijn twee bedieningsmogelijkheden voor de infra-rood handzenders. Het indrukken van toetsen en/of scanning bediend via een éénfunktieschakelaar.

Het GEWA Infralink systeem is eenvoudig te plaatsen. Veel audio- en video apparatuur kan eenvoudig met de computer worden geprogrammeerd. Een basis omgevingsbesturing kan daardoor in korte tijd worden geïnstalleerd.

Mogelijkheid tot bedienen van onder andere:
stopcontacten, lampen, audio-/videoapparatuur, telefoon, intercom, bladomslagapparatuur, liftbediening, raamopeners, deuropeners.

Ga terug

Home (c)2004-2017 Teunissen Enabling