rolstoel

home
Als alles draait om een goede rolstoel

rolstoel
Elektrische rolstoelen handbewogen rolstoel, zelfrijder, sportrolstoel, douchestoel, toiletstoel scootmobielen aanpassingen voor rolstoelen woningaanpassingen voor rolstoelen vervoersoplossingen voor rolstoelen en scootmobiels info over deze site
De rolstoel.org markt: Aangepaste huizen en Aangepaste auto`s
+++ nieuws-flash +++ Bekijk hier het rolstoel.org nieuws! +++nieuws-flash +++

Merk Freewiel
Type Pendel FD
Website
Soort Vervoer
Kenmerk transport
Frame Vast frame
max. Gebruiksgewicht 160,00
Breedte (cm) 100,00
Snelheid (km/u) 25,00
Aandrijving Voorwiel
OpmerkingenMet de Pendel FD (Front Drive) rolstoelscooter kunt u probleemloos en eenvoudig langere afstanden afleggen terwijl u in uw eigen rolstoel blijft zitten. Geheel zelfstandig, want u heeft geen hulp nodig bij het in- en uitrijden.

Door de hendel te bedienen, knielt de Pendel FD voor u op de grond, zodat u er gemakkelijk in kunt rijden. Met diezelfde hendel heft de Pendel FD zich langzaam in de rijstand en wordt uw rolstoel vastgeklemd. Nu kunt u op weg. Bent u op de plaats van bestemming, dan laat u de Pendel FD weer knielen. Uw rolstoel wordt dan automatisch ontgrendeld en u kunt eenvoudig uit de Pendel FD rijden. U neemt de sleutel uit het contact en daarmee staat de Pendel FD op slot.
Maximale afstand: 60km
Maximale stijgingshoek: 17%

De Pendel FD is standaard verkrijgbaar met een breedte van 100 cm. Uw rolstoel mag maximaal 72 cm breed zijn. Naast de standaard uitvoering kunt u kiezen voor een verbrede versie. Deze heeft een breedte van 108 cm, waardoor er een rolstoel met een breedte tot 80 cm in past.

Ga terug

Home (c)2004-2017 Teunissen Enabling