rolstoel

home
Als alles draait om een goede rolstoel

rolstoel
Elektrische rolstoelen handbewogen rolstoel, zelfrijder, sportrolstoel, douchestoel, toiletstoel scootmobielen aanpassingen voor rolstoelen woningaanpassingen voor rolstoelen vervoersoplossingen voor rolstoelen en scootmobiels info over deze site
De rolstoel.org markt: Aangepaste huizen en Aangepaste auto`s
+++ nieuws-flash +++ Bekijk hier het rolstoel.org nieuws! +++nieuws-flash +++

Merk BerkelBike
Type Classic
Website
Soort Handbewogen
Kenmerk handbike
Breedte (cm) 63,00
Hoogte (cm) 115,00
OpmerkingenDeze BerkelBike met arm- en beenaandrijving is aan uw eigen rolstoel te koppelen. Hierdoor hoeft u geen transfers te maken en kunt u de Classic ook makkelijk in de auto vervoeren. De Classic heeft een handrem en een versnellingsschakelaar met 8 versnellingen.
Lengte instelbaar van 85 tot 110 cm.

In combinatie met het Tacx frame is de Classic in een handomdraai te transformeren tot een hometrainer. En van de Tacx trainers kan zelfs aangesloten worden op een computer. Dankzij de virtual reality software waant u zich als wielrenner of mountainbiker in een andere wereld.

Deze BerkelBike kan uitgerust worden met het Impulssysteem, zodat de benen/beenspieren van mensen met een dwarslaesie weer kunnen fietsen/trainen. De 2 belangrijkste voorwaarden voor toepassing van het Impuls systeem zijn:
- na het ontstaan van de dwarslaesie moet er nog een spasme geweest zijn in de benen
- er moet verminderd tot geen gevoel aanwezig zijn op de te stimuleren plaatsen.

Ga terug

Home (c)2004-2017 Teunissen Enabling