rolstoel

home
Als alles draait om een goede rolstoel

rolstoel
Elektrische rolstoelen handbewogen rolstoel, zelfrijder, sportrolstoel, douchestoel, toiletstoel scootmobielen aanpassingen voor rolstoelen woningaanpassingen voor rolstoelen vervoersoplossingen voor rolstoelen en scootmobiels info over deze site
De rolstoel.org markt: Aangepaste huizen en Aangepaste auto`s
+++ nieuws-flash +++ Bekijk hier het rolstoel.org nieuws! +++nieuws-flash +++

Merk BerkelBike
Type Pro
Website
Soort Handbewogen
Kenmerk handbike
Frame Vast frame
max. Gebruiksgewicht 120,00
Breedte (cm) 77,00
Hoogte (cm) 115,00
Zithoogte (cm) 52,00
OpmerkingenDe BerkelBike Pro is een complete arm- en beenaangedreven driewieler. De Pro is comfortabel, snel en stabiel. Voor revalidatiecentra is er een extra uitvoering die het mogelijk maakt om zonder gereedschap binnen n minuut de BerkelBike af te stellen voor de volgende clint.

In combinatie met het Tacx frame is de Pro in een handomdraai te transformeren tot een hometrainer. En van de Tacx trainers kan zelfs aangesloten worden op een computer. Dankzij de virtual reality software waant u zich als wielrenner of mountainbiker in een andere wereld.

Lengte instelbaar van 140 - 165 cm. Beenlengte instelbaar van 95 - 120 cm.

Deze BerkelBike kan uitgerust worden met het Impulssysteem, zodat de benen/beenspieren van mensen met een dwarslaesie weer kunnen fietsen/trainen. De 2 belangrijkste voorwaarden voor toepassing van het Impuls systeem zijn:
- na het ontstaan van de dwarslaesie moet er nog een spasme geweest zijn in de benen
- er moet verminderd tot geen gevoel aanwezig zijn op de te stimuleren plaatsen.

Ga terug

Home (c)2004-2017 Teunissen Enabling