rolstoel

home
Als alles draait om een goede rolstoel

rolstoel
Elektrische rolstoelen handbewogen rolstoel, zelfrijder, sportrolstoel, douchestoel, toiletstoel scootmobielen aanpassingen voor rolstoelen woningaanpassingen voor rolstoelen vervoersoplossingen voor rolstoelen en scootmobiels info over deze site
De rolstoel.org markt: Aangepaste huizen en Aangepaste auto`s
+++ nieuws-flash +++ Bekijk hier het rolstoel.org nieuws! +++nieuws-flash +++

Merk Teunissen Enabling
Type R-Net, Egis, S-Drive
Website
Soort Extra
Kenmerk diversen
OpmerkingenTeunissen Enabling doet ook aan installatie en/of programmering van besturingssystemen voor elektrische rolstoelen en scootmobielen. Onoplosbaar blijkt vaak toch oplosbaar.

Voor problemen of specifieke programmatie van rolstoelen welke zijn uitgerust met Dynamic Controls DX/DX2 of R-Net systemen leveren wij onsite service. Ook in combinatie met HMC. In specifieke gevallen moet maar kan ook afgeweken worden van de gebruikelijke profiel-programmering. Bij weinig of juist extreme handfunctie kan er met genoeg tijd en aandacht een veel betere set van profielen opgezet worden waardoor de gebruiker aanzienlijk meer gebruikersgemak ervaart. En zodoende mobieler kan worden. Veel service-bedrijven hebben de kennis maar ook de tijd niet om hier eens goed voor te gaan zitten bij de gebruiker. Wij wel.
Scootmobielen met S-Drive en Egis systemen kunnen we ook met aandacht finetunen.

Ga terug

Home (c)2004-2017 Teunissen Enabling